Κτήμα Σιγάλας - Οία Σαντορίνη | Domaine Sigalas - Ia, Santorini, Cyclades, Greece
EN | GR

Oδηγιές με αυτοκίνητο

Το Κτήμα Σιγάλα βρίσκεται στον κάμπο της Οίας, στην περιοχή Μπαξές. Για να έλθετε από τα Φηρά, ακολουθείτε το κεντρικό δρόμο Φηρών-Οίας (πάνω δρόμος, κοντά στο βουνό). Καθώς μπαίνετε στην Οία, στο δεξί σας χέρι συναντάτεμια ταμπέλα που λέει “ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΑ”. Λίγο μετά, στο δεξί σας χέρι υπάρχει άλλη ταμπέλα που λέει Φοινικιά, όπου εκεί βρίσκεται και η ταμπέλα του Κτήματος Σιγάλα με την ένδειξη “ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ”. Εκεί στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε ευθεία κάτω, το δρόμο που σας οδηγεί προς την παραλία, χωρίς να παρακάμψετε. Μετά από λίγα λεπτά, στο αριστερό σας χέρι θα συναντήσετε το οινοποιείο μας.

Αν πάλι θέλετε να έλθετε από το παραλιακό δρόμο Φηρών-Οίας (κάτω δρόμος), αφού έχετε περάσει τα χωριά Βουρβούλος, Πορί, Κουλούμπος, θα δείτε στο δεξί σας χέρι την ταμπέλα του Οινοποιείου με την ένδειξη “ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ”, που σας δείχνει πως πρέπει να στρίψετε αριστερά σΆ εκείνο το σημείο. Αφού στρίψετε, λίγα μέτρα πιο πάνω στο δεξί σας χέρι, θα συναντήσετε το οινοποιείο μας.

Οδηγίες με λεωφορείο

Τους θερινούς μήνες, κάθε μισή ώρα υπάρχει λεωφορείο που συνδέει τα Φηρά με την Οία. Για να έλθετε στο οινοποιείο, θα είναι καλύτερο να κατεβείτε στην στάση Φοινικιά και να ακολουθήσετε περπατώντας τον δρόμο που οδηγεί στην παραλία. Ο δρόμος είναι κατηφορικός, με πανέμορφο τοπίο και σε περίπου 10 λεπτά, βρίσκεστε στο Οινοποιείο μας.


View Domaine Sigalas, Baxes, Oia Santorini 84702 in a larger map


ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ...
περισσότερα > >
Τσιπουρο Σιγάλας...
περισσότερα > >
Robert Parker Spring Tasting 2014 - βαθμολογία...
περισσότερα > >
Βραβεία και μετάλια 2014...
περισσότερα > >

 

Visit experience Sigalas
Sigalas wines on Facebook Sigalas wines on Vimeo Sigalas wines on youTube Sigalas wines on Tripadvisor Επικοινωνήστε μαζί μας